Waarom je receptie klasse uitstraalt met een professionele jazz band

Met een professionele jazz band op een zakelijke of particuliere receptie heb je vele mogelijkheden. Live jazz muziek straalt klasse uit en creëert zonder twijfel een gezellige en sfeervolle ambiance. Het is de perfecte muzikale omlijsting in stijl voor elke receptie.

Aangenaam volume op je receptie

Het mooie van live jazz bands is, is dat zij op een aangenaam volume kunnen blijven spelen. Ondanks het gebruik van apparatuur en versterkers kunnen gasten zonder probleem verstaanbaar met elkaar blijven converseren. Volume en repertoire kunnen zelfs op het moment zelf aangepast worden indien gewenst.

Jazz Band | Jazz Trio Gitaar Contrabas Saxofoon | Fresh Jazz Agency

Vele bezettingen mogelijk voor recepties

Leuke bandbezettingen die al vele malen hun waarde hebben bewezen op talloze recepties en borrels, zijn onze jazz duo’s en trio’s. Dit zijn de bezettingen die ingezet kunnen worden als sfeervolle achtergrondmuziek en tegelijkertijd flexibel kunnen variëren in volume en intensiteit. Een jazz duo zang en gitaar kan bijvoorbeeld heel makkelijk uitgebreid worden naar een trio met contrabas of leuke percussie dat wat steviger klinkt en wat meer op de voorgrond staat.

Een aantal leuke voorbeelden van onze jazz duo’s en trio’s tijdens een receptie:

Onze Jazz Artiesten voor een receptie

Wil je nog meer jazz artiesten of jazz trio’s bekijken en beluisteren? Check dan de Jazz Artiesten pagina.