Waarom een Jazz Zangeres een Jazz Band compleet maakt

Populaire Jazz Bands met Jazz Zangeres

De ervaring leert dat populaire jazz bands vaak gekenmerkt worden door een jazz zangeres met uitzonderlijke vocale kwaliteiten en uitstraling. De jazz zangeres is de kers op de taart en maakt dat de jazz band helemaal compleet is. Het is natuurlijk ook niet voor niks dat grote jazz artiesten in het verleden zangeressen waren. Denk maar eens aan Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Frank Sinatra of meer hedendaagse jazz artiesten als Jamie Cullum, Norah Jones of Michael Buble.

Flexibele bezettingen met Jazz Zangeres

Onze jazz bands zijn in vele mooie bezettingen met een jazz zangeres te boeken: een solo artiest, duo’s, trio’s of kwartetten. Verscheidenheid is ons motto. Het mooie van onze jazz artiesten is dat ze uitermate flexibel inzetbaar zijn en zonder moeite samenspelen met vele andere jazz muzikanten. Een van de hoofdkenmerken van een ervaren en professionele jazz artiest! 

Jazz Zang voor verschillende gelegenheden

Zeer geschikt voor een receptie of borrel dat vraagt om rustige maar sfeervolle achtergrondmuziek, maar ook voor echte feesten waar uitbundig gedanst mag worden. Met een jazz zangeres kun je alle kanten op. Samen met onze top instrumentalisten zorgt ze voor menig muzikaal hoogstandje.

TIP:

Check onderstaande video’s van onze jazz zangeressen die elk excelleren in hun eigen jazz stijl: