Marijn van der Linden – Gitaar

Jazz Gitaar | Marijn van der Linden | Fresh Jazz Agency
5/5

“Bedankt voor het organiseren van het jazz duo Marijn van der Linden. We hebben een bijzondere intieme en warme avond ervaren met elkaar. Fijn om op terug te kijken.”

Judith v G. – Verjaardagsfeest/Familiefeest in Roosendaal

5/5

“Wij hebben Fresh Jazz Agency voor het evenement ‘zakendoen in Brazilie’ als sfeermaker ingezet. Onze klanten hebben enorm genoten van het Marijn van der Linden Duo en wat mij betreft huren we deze professionals de volgende keer weer in. Een gouden duo.” 

Jennifer Lo – Marketeer Rabobank Merwestroom – Zakelijk event 

5/5

“Op vrijdag 16 september hebben we tijdens ons 25 jarig jubileum van het bedrijf mogen genieten van het Marijn van der Linden Trio.
Ons bedrijf had de voorkeur voor goede achtergrondmuziek en dat heeft Marijn en zijn mannen volledig waargemaakt. Ze speelden lekkere populaire jazz, niet te hard en ook niet te zacht. Lag goed in het gehoor van iedereen en gaf een fijne sfeer.
Mochten we nog weer eens wat mogen regelen dan wordt er zeker weer een beroep op Fresh Jazz gedaan. Zij weten wat je zoekt en kunnen ook demo’s laten luisteren via You Tube zodat je weet wat je kan verwachten. Nogmaals hartelijk dank Caroline voor de uitstekende communicatie en het regelen van het juiste Trio voor ons.”

Bea Pasdriofski – Well Engineering Partners B.V. – Bedrijfsfeest

Informatie

Instrument:   Gitaar en Cavaquinho

Muziekstijl: Braziliaanse Jazz, Samba, Bossa Nova, Choro

Over de artiest

Met gitarist Marijn van der Linden haal je dé expert op het gebied van de Braziliaanse (jazz) muziek in huis. Marijn geeft met zijn gepassioneerde samba’s en bossa nova’s je gelegenheid een authentiek Zuid-Amerikaans tintje. Laat je meevoeren door Marijn’s innemende charme en passie voor de Braziliaanse muziek en cultuur. Naast de (nylon) gitaar bespeelt Marijn ook de cavaquinho (kleine Braziliaanse gitaar). Wil je dat jouw feest of receptie wordt begeleid door de klanken van Garota de Ipanema? Boek dan Marijn!

Bezetting

Staat je favoriete jazz band niet in het rijtje? Neem dan gerust contact op!

Gallery

Jazz Duo Gitaar & Mondharmonica - Fresh Jazz Agency
Jazz Duo Gitaar & Mondharmonica - Fresh Jazz Agency

Audio