Kerst Jazz Band

Kerst Jazz Duo Gitarist & Zangeres Boeken? Fresh Jazz Agency
5/5

“Ter ere van ons 10-jarig jubileum kwam het Marijn van der Linden duo bij ons optreden. Zij lieten gedurende 45 minuten een leuke, gezellige en mooie mix van kerstliedjes horen. Originele nummers, maar ook leuke aanpassingen! Het was herkenbaar, van goed niveau en bracht veel sfeer met zich mee. Gasten die het duo niet konden zien, vroegen zelfs of het een cd was, zo mooi klonk het. Wij kunnen dit duo iedereen aanraden!”

Vera Bourgonje – Thermen Holiday Schiedam – Jubileum/ kerstdiner 

5/5

“Het was maandag een hele geslaagde avond door de muziek. Gabriela (Kozyra) zingt fantastisch, een hele mooie stem. Veel dank voor de goede zorgen.”

Mw. E. Dijkstra – Rotary Dordrecht – Kerstdiner

Informatie

Instrument: Zang, Gitaar, Piano, Drums, Contrabas

Muziekstijl: Kerst Jazz

Over de artiest

Boek met de kerst een jazzband voor op je kerstborrel of kerstdiner. Tijdens de feestdagen spelen onze jazzbands een speciaal jazzy kerstrepertoire om jouw gelegenheid extra feestelijk en sfeervol te maken. Een prachtige combinatie van Jazz songs in kerstversie en bekende kerstliedjes in swingende jazzstijl om je het ultieme kerstgevoel te geven. ‘White Christmas’, ‘Santa Claus is Coming to Town’ of misschien heb je wel een speciaal verzoeknummer…. Met een gezellige jazzband wordt je feest of receptie hoe dan ook een succes. Onze jazzbands zijn ook voor deze gelegenheid in te huren in verschillende bezettingen. Wil je verzekerd zijn van een jazzband op jouw kerstevenement? Vraag dan snel een prijsopgave aan!

Bezetting

Staat je favoriete jazz band niet in het rijtje? Neem dan gerust contact op!

Audio