Gabriela Kozyra – Zang

Jazz zangeres | Braziliaanse Jazz Mainstream | Fresh Jazz Agency
5/5

“Ik heb genoten van het optreden van Gabriela Kozyra en Danny van Kessel. Een hoop mensen waren onder de indruk van Gabriela haar stem en het repertoire was  precies zoals overeengekomen. De begeleiding van Danny was overigens ook goed! Twee  mensen die hun vak goed verstaan en die ik bij een volgende gelegenheid zeker weer zal  boeken. Ik vond het prettig zakendoen met (Fresh Jazz Agency).”

Mw. Y. Hoope-van der Ven – Lage Vuursche – Particuliere receptie

5/5

“Het was maandag een hele geslaagde avond door de muziek. Gabriela (Kozyra) zingt fantastisch, een hele mooie stem. Veel dank voor de goede zorgen.”

Mw. E. Dijkstra – Rotary Dordrecht – Kerstdiner

Informatie

Instrument: Zang

Muziekstijl: Braziliaanse Jazz Mainstream Easy Listening

Over de artiest

Gabriela Kozyra is de perfecte combinatie van stijlvolle jazz en Braziliaanse samba, bossa nova en choro. Haar brede repertoire varieert van swingende jazz standards uit het American Songbook tot prachtige Braziliaanse composities van meestergitarist en -componist Guinga. Deze sympathieke en innemende zangeres zal haar passie voor beide stijlen met je delen en je receptie op karakteristieke en verfrissende wijze een warme en charmante finishing touch geven. Momenteel verblijft Gabriela in London (UK) maar komt in overleg over voor optredens in Nederland.

Bezetting

Staat je favoriete jazz band niet in het rijtje? Neem dan gerust contact op!

Gallery

Audio