Filippo Castellazzi – Gitaar

Jazz gitarist boeken? | Fresh Jazz Agency
5/5

“We hebben er van genoten. Hij (Filippo Castellazzi) was echt een aanvulling op onze avond en van diverse gasten heb ik gehoord dat ze genoten hebben van zijn gitaarspel. Hij voelde erg goed aan, kortom onze complimenten!”

Giselle & Jeroen – Bruiloftsfeest in Stadsgehoorzaal Leiden 

5/5

“Op een willekeurige zondagmiddag onder het genot van een lekker drankje bij Post met een paar hardloopvrienden kunnen genieten van een prachtig optreden van goede muzikanten en zangeres.
Caroline, wat fijn dat jij snapt welke stem en muzikanten zo fijn samen klinken. Maakte een middagje bij Post een bijzonder middagje.”

Esther H.Gast bij Restaurant Post Dordrecht

Informatie

Instrument: Gitaar

Muziekstijl: Italiaanse Jazz, Pop Jazz, Latin Jazz, Brazil, Funk

Over de artiest

Voor romantische maar stijlvolle Italiaanse sferen is de ervaren Italiaanse gitarist Filippo Castellazzi de ideale keuze voor je borrel. Maar ook voor een avondje vol dansbare muzikale entertainment kun je bij Filippo terecht. Filippo weet een zeer gekleurd palet aan muziek te presenteren. Invloeden uit de klassieke muziek (o.a. Bach en Giuliani), traditionele Italiaanse folk songs, Italiaanse filmmuziek maar ook poppy invloeden in combinatie met zijn liefde voor Jazz maken zijn muziek tot een bijzondere Mediterraanse samensmelting van klanken.

Filippo is naast de Italiaanse Jazz, ook dé specialist in Pop Jazz. Samen met zangeres Nicky speelt hij leuke herkenbare popsongs met invloeden uit de jazz muziek. Bekende liedjes van bijvoorbeeld Amy Winehouse en Norah Jones worden door dit prachtige jazz duo tot ongekende hoogte gebracht.

Kies jouw zelf samengestelde Filippo Castellazzi-band:

Bezetting

Staat je favoriete jazz band niet in het rijtje? Neem dan gerust contact op!

Gallery

Audio