JAZZ ARTIESTEN

Professionele Jazz Artiesten

Bekijk ons gevarieerde aanbod aan jazz artiesten. Fresh Jazz Agency is een specialist met een focus op Jazz én Wereldmuziek. Dit is echt uniek. We hebben gekozen voor een uiterst selectieve groep aan professionele top jazz artiesten, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen. Wij werken uitsluitend met Jazz muzikanten die gestudeerd hebben aan het conservatorium en die daarnaast vele jaren podiumervaring hebben in binnen- en buitenland. Omdat ons netwerk groot en uitgebreid is, kunnen we snel schakelen in geval van afzegging of ziekte.

  •  Unieke Stijlen in Jazz én Wereldmuziek
  •  Stel je Eigen Band Samen
  •  Frisse Hippe Jazz Artiesten

Elke Jazz Artiest een eigen Jazz stijl

Elke jazz artiest is gespecialiseerd in zijn of haar eigen jazz muziek stijl. We zijn uniek in het aanbod in de verschillende stijlen die binnen de Jazz en Wereldmuziek mogelijk is. Zo kun je je eigen jazz band samenstellen in Mainstream JazzBraziliaanse JazzItaliaanse JazzPop JazzFlamenco Jazz, Argentijnse Tango en zelfs Oriental Jazz. Een echte bonus is, is dat de verschillende jazz stijlen vaak te combineren zijn.

Vele Jazz instrumenten en flexibele bezettingen

We hebben een mooi roster aan jazz muzikanten waaronder vele typische jazz instrumenten vertegenwoordigd zijn. Voor je zelf samengestelde jazz of wereldmuziek band kun je bijvoorbeeld kiezen uit een jazz zangeresjazz gitaar, jazz piano, drums, saxofoon of contrabas. Maar ook voor de wat minder traditionele instrumenten zoals percussie, cavaquinho, de oud, bandoneon of een authentieke Jazz DJ kun je bij ons terecht. Onze jazz bands zijn te boeken in vele leuke bezettingen: van solo artiest tot jazz duo, jazz trio, jazz kwartet en zelfs een jazz kwintet is mogelijk. Dus meer dan genoeg keuze mogelijkheid voor de perfecte aankleding van je bruiloftreceptie of feest. Kijk en luister en haal je eigen live jazz band op maat in huis!

Copy link