Duo – Piano + Contrabas

Danny van Kessel

5/5

“Ik heb genoten van het optreden van Danny van Kessel en Gabriela Kozyra. Een hoop mensen waren onder de indruk van Gabriela haar stem en het repertoire was  precies zoals overeengekomen. De begeleiding van Danny was overigens ook erg goed! Twee  mensen die hun vak goed verstaan en die ik bij een volgende gelegenheid zeker weer zal  boeken. Ik vond het prettig zakendoen met (Fresh Jazz Agency).”

Mw. Y. Hoope-van der Ven – Lage Vuursche – Particuliere receptie

Heerlijk combineren met een Jazz Duo

Bij Fresh Jazz Agency kun je de beste en de mooiste jazz bands boeken. Een van de meest geboekte bezettingen zijn onze jazz duo’s. Een jazz duo is praktisch, flexibel en veelzijdig inzetbaar. Met een jazz duo is het heerlijk combineren en kun je kiezen uit vele verschillende instrumenten die toepasbaar zijn op het uitgebreide aanbod van Jazz en Wereldmuziek stijlen.

Jazz Duo met Jazz piano en contrabas

Ben je op zoek naar heerlijke traditionele swingende jazz? Dan ben je bij het jazz duo met jazz piano en contrabas op het juiste adres. Onze jazz artiesten kennen hun jazz standards en creëren een ‘classy’ en sfeervol karakter op elke gelegenheid. Ideaal voor bruiloften, recepties of feesten. Klik op de video voor een leuke impressie.