PRIJSOPGAVE

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan voor jouw favoriete jazz band. Door het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, kunnen we je beter en sneller van dienst zijn. De prijsopgave is o.a. afhankelijk van de speelduur, de artiest en de locatie. Je ontvangt dezelfde dag nog een bericht.

  •   Unieke Stijlen in Jazz én Wereldmuziek
  •   Stel je Eigen Band Samen
  •   Frisse Hippe Jazz Artiesten
5/5

Voor onze jubileumreceptie hebben wij via Fresh Jazz Agency een jazztrio ingehuurd. De gasten waren enorm te spreken over de muziek. Vooral de zangeres kreeg veel lovende kritieken. Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond en willen Caroline dan ook bedanken voor de perfecte organisatie. Fresh Jazz Agency is zeker een aanrader!”

Robbert B. – Brocacef Maarssen – Jubileum feest

5/5

We hebben er van genoten. Filippo was echt een aanvulling op onze avond en van diverse gasten heb ik gehoord dat ze genoten hebben van zijn gitaarspel. Hij voelde erg goed aan, kortom onze complimenten!”

Giselle & Jeroen – Bruiloftsfeest in Stadsgehoorzaal Leiden 

5/5

Ter ere van ons 10-jarig jubileum kwam het Marijn van der Linden duo bij ons optreden. Zij lieten gedurende 45 minuten een leuke, gezellige en mooie mix van kerstliedjes horen. Originele nummers, maar ook leuke aanpassingen! Het was herkenbaar, van goed niveau en bracht veel sfeer met zich mee. Gasten die het duo niet konden zien, vroegen zelfs of het een cd was, zo mooi klonk het. Wij kunnen dit duo iedereen aanraden!”

Vera Bourgonje – Thermen Holiday Schiedam – Jubileum/ kerstdiner 

Copy link