PRIJSOPGAVE

Vul het formulier in voor een vrijblijvende prijsopgave voor jouw favoriete jazz band. Je ontvangt dezelfde dag nog een persoonlijk bericht van ons.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden

5/5

Voor onze jubileumreceptie hebben wij via Fresh Jazz Agency een jazztrio ingehuurd. De gasten waren enorm te spreken over de muziek. Vooral de zangeres kreeg veel lovende kritieken. Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond en willen Caroline dan ook bedanken voor de perfecte organisatie. Fresh Jazz Agency is zeker een aanrader!”

Robbert B. – Brocacef Maarssen – Jubileum feest

5/5

We hebben er van genoten. Filippo was echt een aanvulling op onze avond en van diverse gasten heb ik gehoord dat ze genoten hebben van zijn gitaarspel. Hij voelde erg goed aan, kortom onze complimenten!”

Giselle & Jeroen – Bruiloftsfeest in Stadsgehoorzaal Leiden 

5/5

Ter ere van ons 10-jarig jubileum kwam het Marijn van der Linden duo bij ons optreden. Zij lieten gedurende 45 minuten een leuke, gezellige en mooie mix van kerstliedjes horen. Originele nummers, maar ook leuke aanpassingen! Het was herkenbaar, van goed niveau en bracht veel sfeer met zich mee. Gasten die het duo niet konden zien, vroegen zelfs of het een cd was, zo mooi klonk het. Wij kunnen dit duo iedereen aanraden!”

Vera Bourgonje – Thermen Holiday Schiedam – Jubileum/ kerstdiner 

Jazz Duo met gitarist en zangeres
Jazz Duo boeken met gitarist Marijn van der Linden? Vraag een prijsopgave aan!