Nieuw! Maak Kennis Met Jazz Duo Gitaar & Mondharmonica

Jazz Duo Gitaar & Mondharmonica - Fresh Jazz Agency

Bij Fresh Jazz Agency bieden wij onze cliënten een zo breed mogelijk palet aan jazz stijlen en mogelijkheden aan bezettingen. Ons doel is om cliënten aan een jazzband te helpen die gegoten zit als een jas – een echte jazzband op maat! Populair zijn natuurlijk onze jazzbands met bijvoorbeeld gitaar en zang of gitaar met saxofoon en contrabas. Leuke, flexibele en allround bezettingen die van elk event zonder twijfel een succes maken. Echter willen wij ook aan de wensen voldoen van jazzliefhebbers die een jazzband zoeken met iets ‘speciaals’! Daarom introduceren wij met trots ons nieuwste jazz duo:

Jazz Band Gitaar & Mondharmonica

Onze jazzgitarist Marijn is een populaire en veel geboekte jazz artiest binnen ons team van geweldige jazzmusici. Deze sympathieke gitarist staat bekend om zijn specialisme in de Braziliaanse jazz maar ook om zijn passie voor de nylon-snarige gitaar. Samen met de getalenteerde mondharmonicaspeler Rutger heeft Marijn het jazz duo Gitaar & Mondharmonica geformeerd. Speciaal voor de (jazz)muziekliefhebber die iets speciaals en extra’s wenst op zijn of haar event. Goede mondharmonicaspelers zijn immers zeldzaam!

Jazz, Chanson en Braziliaanse Muziek

Dit charmante jazz duo speelt uniek repertoire. De muziek is een prachtige en elegante combinatie van lekkere swingende jazz, Franse chansons en warme klanken uit de Braziliaanse muziek. Uitermate geschikt voor mooie bruiloften, chique recepties of feesten die iets extra’s vragen. Ook voor een mooi kamerconcert, is dit bijzondere jazz duo de ideale keuze. Hun prachtige samenspel maakt indruk en de liefde voor de muziek is te horen en te zien vanaf de eerste noot.

Luister en geniet!

De tekst gaat door onder de video’s

Wil Je Dit Unieke Jazz Duo Op Jouw Event?

Dat kan! Neem gerust contact met ons op om te zien of dit jazz duo jouw event die unieke finishing touch kan geven. Je bent van harte welkom om een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. We staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden in jouw zoektocht naar de beste jazzband.

Recommended Posts