Jazz Gitarist Marijn En Zijn Nieuwe Hippe Jazz Trio

Jazz Trio Saxofoon Contrabas Gitaar | Fresh Jazz Agency

Zal het volgende maand dan echt gaan gebeuren? We hebben er in ieder geval lang genoeg op moeten wachten. Onze jazzbands staan in de startblokken, klaar om weer de mooiste optredens te verzorgen voor een enthousiast live publiek. Ook onze super jazzgitarist Marijn van der Linden heeft in de afgelopen periode niet stil gezeten en heeft een geweldig nieuw Jazz Trio geformeerd. Laten we ze alvast even aan je voorstellen!

Braziliaanse Samba & Bossa Nova Met Jazzy saus

Deze 3 hippe musici spelen de lekkerste funky pop en soul hits, afgewisseld met Braziliaanse samba en bossa nova, overgoten met een jazzy saus. Heerlijke songs van o.a. Stevie Wonder, James Brown, Tom Jobim en Bob Marley. Dit ervaren professionele jazztrio brengt de juiste sfeer voor elk evenement of gelegenheid, van intiem tot swingend dansbaar en altijd op een aangepast volume.

De tekst gaat verder onder de video

Ideale Jazz Bezetting Saxofoon/Fluit, Contrabas & Gitaar

Door de ideale setting van saxofoon/fluit, contrabas en gitaar is het trio redelijk makkelijk te verplaatsen en neemt niet veel ruimte in beslag. De instrumenten zijn akoestisch, maar kunnen ook worden versterkt om een groter publiek te kunnen vermaken, zonder de unieke akoestische sound te verliezen. En wat klinken die bekende hits in deze bezetting ineens anders maar toch zo lekker!

De tekst gaat verder onder de video

Jazz Kwaliteit Verzekerd!

De bandleden zijn allemaal afgestudeerd aan het conservatorium (dus kwaliteit verzekerd!), en hebben al internationaal optredens verzorgd in steden als New York en Rio de Janeiro. Deze rasmuzikanten weten altijd de juiste snaar te raken ook als het gaat om de presentatie; dus altijd gepast gekleed en een grote glimlach op het gezicht!

Dit Nieuwe Jazz Trio Boeken?

Nieuwsgierig geworden of dit geweldige nieuwe Jazz Trio van Marijn van der Linden ook voor jouw event geboekt kan worden? Neem gerust contact op voor al jouw vragen, we helpen je graag. Of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Recommended Posts