Jazz Pianist Chick Corea – Onze Playlist Met Favorieten

Solo Jazz Pianist | Fresh Jazz Agency

Menig jazzliefhebber kon het maar nauwelijks bevatten en vroeg zich zelfs af of het om een hoax ging. Maar helaas was het verdrietige nieuws toch echt waar. Het zal niemand ontgaan zijn: de jazzwereld heeft recent een van de meest invloedrijke jazzmuzikanten uit de geschiedenis verloren.

Van Jazz, Rock tot Flamenco en Mozart

Jazz pianist en componist Chick Corea behoeft geen introductie. Van Miles Davis tot Rock, Flamenco en Mozart; hij speelde het allemaal. Een virtuoos pur sang met een enorme veelzijdigheid. Gelukkig heeft hij heel veel muziek nagelaten. En kunnen we ondanks dat hij niet meer onder ons is, altijd van zijn muziek blijven genieten. En natuurlijk delen we graag onze favoriete video’s met je waarin zijn ongekende veelzijdigheid tot uiting komt:

Video Playlist
1/7 videos
1
1.	Chick Corea Elektric Band - Spain:
1. Chick Corea Elektric Band - Spain:
2
2. Chick Corea & Bobby McFerrin – Autumn Leaves
2. Chick Corea & Bobby McFerrin – Autumn Leaves
3
3. Keith Jarrett & Chick Corea playing Mozart
3. Keith Jarrett & Chick Corea playing Mozart
4
4. Chick Corea met Flamenco guitarist Paco de Lucia
4. Chick Corea met Flamenco guitarist Paco de Lucia
5
5. Foo Fighters & Chick Corea – Times like this
5. Foo Fighters & Chick Corea – Times like this
6
6. Gary Burton & Chick Corea – Chega De Saudade
6. Gary Burton & Chick Corea – Chega De Saudade
7
7. Miles Davis & Chick Corea
7. Miles Davis & Chick Corea

Ook een Jazz Pianist boeken voor op jouw event?

Ben je ook zo gegrepen door de veelzijdigheid van de jazz pianist? Met een jazz pianist zit je altijd goed ongeacht het soort event. Jazz piano kun je zonder twijfel inzetten voor zowel achtergrond als ‘voorgrond’ optredens; als solo artiest maar ook met een compleet trio of kwartet bezetting. Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan en ontdek wat onze jazz pianisten voor jou kunnen betekenen.

Uiteraard kunnen we op dit moment vanwege de omstandigheden rondom corona, nog steeds slechts beperkt boekingen aannemen. Heb je vragen over de samenstelling van jouw favoriete jazzband voor een datum later in het jaar? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag!

Recommended Posts