Jazz Duo Steekt Sinterklaas Liedjes In Een Modern Jazzy Jasje

Jazz band Zangeres & Gitaar | Pop Jazz | Fresh Jazz Agency

Zoals heel veel andere dingen dit jaar, zal ook het traditionele Sinterklaasfeest op aangepaste wijze gevierd worden. Helaas geen feesten met grote groepen vrienden en familieleden die elkaar verrassen met leuke en gekke surprises, maar een bescheiden viering met een zeer beperkt aantal gasten. Maar hoe zorg je dan dat 5 december toch een bijzonder feestje wordt? Wij reiken je de perfecte oplossing aan zodat je je Sinterklaasviering dit jaar een welverdiende boost kunt geven. Met mooie Jazzmuziek natuurlijk, een mooier Sinterklaascadeautje kan bijna niet!

Jazz Duo Nicky & Filippo

Ons vrolijke jazz duo Nicky & Filippo staat namelijk te trappelen om op jouw Sinterklaasfeest te komen spelen. Met hun jazzy Sinterklaas repertoire zorgen zij ervoor dat de kleine bescheiden viering van dit jaar groots wordt in beleving voor jong & oud. Met hun vrolijke Sinterklaasliedjes in een modern jazzy jasje gestoken en hun aanstekelijke persoonlijkheden maken zij jouw Sinterklaasviering tijdens corona tot een onvergetelijk succes. Een feestje waar nog lang over zal worden nagepraat. Denk aan bekende liedjes als ‘Zie ginds komt de stoomboot’, ‘Zie de maan schijnt door de bomen’ of ‘Sinterklaas kapoentje’ in een mooie akoestische en jazzy versie. Prachtige liedjes die ook dit jaar met Sinterklaas absoluut niet mogen ontbreken!

De tekst gaat verder onder de video

Coronaproof Jazz Duo

Uiteraard houdt het Jazz duo zich te allen tijde aan de coronamaatregelen voor ieders veiligheid. Het jazz duo speelt daarom altijd op gepaste afstand van 1,5 meter (of meer) en het liefst in de buitenlucht; denk bijvoorbeeld aan een gezellig sfeervol buitenoptreden in de voor- of achtertuin. Ook letten we er scherp op dat we het maximale aantal gasten van 2 personen niet overtreden. Een Jazz Duo is onder deze omstandigheden daarom ideaal.

Je Eigen Jazz Duo boeken voor je Sinterklaasfeest?

Begint het ouderwetse ‘Sinterklaas-gevoel’ bij jou inmiddels ook weer te kriebelen? En wil je jouw Sinterklaasfeest dit jaar wel die extra boost geven met ons leuke Jazz Duo? Vraag dan snel een prijsopgave aan. Ben je er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op; we adviseren je graag!

Recommended Posts