3 Redenen Waarom Een Jazz Band De Perfecte Boost Is Voor Je Receptie

Jazz Trio Saxofoon Contrabas Gitaar Op Receptie | Fresh Jazz Agency

We mogen op locatie voorzichtig aan weer kleine ‘bijeenkomsten’ organiseren. Met natuurlijk nog steeds die veelbesproken anderhalve meter afstand in acht nemend en na een uitgebreide triage. Op zich een kleine moeite denken wij zo; zeker als je op deze manier die oh zo belangrijke sociale contacten weer kunt hervatten en behouden. Of het nu voor een privé gelegenheid is of voor het leggen van nieuwe contacten met die belangrijke grote klant; de receptie is en blijft een belangrijk sociaal event. En natuurlijk mag een goede Jazz Band hierbij niet ontbreken. Waarom een live Jazz Band de perfecte boost is voor je receptie? Wij geven je de drie belangrijkste redenen.

1. Zonder Jazzmuziek is een Receptie niet compleet

Een receptie is de gelegenheid waar je met mensen samenkomt voor een drankje, een hapje en een praatje én waarbij oude en nieuwe contacten aangehaald worden. Een leuk sociaal gebeuren waarbij achtergrondmuziek eigenlijk nooit ontbreekt. Of dit nu een spotify playlist is of een echte swingende live jazz band op een podium: een succesvolle receptie valt of staat met muziek. Zonder de inzet van goede jazzmuziek is een receptie dus absoluut niet compleet!

De tekst gaat verder onder de video

2. Een Jazzband op je Receptie zorgt voor Gezelligheid

Een mooie swingende jazzband naar keuze op jouw receptie zorgt ook nog eens een keer voor heel veel gezelligheid. Jij bepaalt immers altijd welke jazzstijl er wordt gespeeld door de jazzband; het repertoire wordt tot in de puntjes verzorgd en afgestemd op jouw wensen. En een jazzband met stralende jazz artiesten, brengt vanzelfsprekend altijd heel veel sfeer en gezelligheid met zich mee. Want wat is er immers (naast het beluisteren van de muziek) mooier en leuker dan naar zo’n enthousiaste jazzband te kijken? Jazzmuziek verbindt en zorgt voor een gemoedelijke ambiance. Een professionele jazzband in huis brengt al je gasten ongetwijfeld in de juiste stemming.

De tekst gaat verder onder de foto

Jazz Band Op Jouw receptie | Fresh Jazz Agency

3. Een Jazzband op je Receptie straalt Professionaliteit en Klasse uit

Is je receptie onderdeel van een zakelijk event, dan wil je als organisator natuurlijk goed voor de dag komen en professionaliteit en klasse uitstralen. Met een professionele jazzband zit je altijd gebeiteld. Het jazz repertoire staat van nature immers voor goede smaak. De jazzartiesten passen zich moeiteloos aan aan de gewenste dresscode en zien er piekfijn uit in een mooi pak en stijlvolle stropdas. Met een chique jazzband aan je zijde wordt je receptie zonder twijfel een succes.

Een Jazzband boeken voor jouw Receptie?

Vind jij ook dat een swingende jazzband niet mag ontbreken op jouw receptie? Vraag dan snel een vrijblijvende prijsopgave aan. Ben je er nog niet helemaal uit welke jazz stijl het beste bij jouw receptie past? Neem dan gerust contact op; wij hebben jarenlange ervaring en adviseren je graag.

Recommended Posts