Jazz Gitaar | 3 Belangrijke Redenen Waarom Je Een Jazz Gitarist Boekt

Jazz Gitarist boeken | Fresh Jazz Agency

Foto: Fred Polet

De Jazz Gitarist is een veel geboekte jazz artiest. En dat is zeker geen toeval. Het gitaarspel van de jazz gitarist roept veel bewondering op. En de jazz gitarist staat vaak in het middelpunt van de belangstelling bij vele optredens. Ben je opzoek naar een professionele jazz artiest die op jouw receptie, bruiloft of event komt spelen? Dan is de jazz gitarist meer dan een goede keuze. We zullen je uitleggen waarom. Hier zijn de drie belangrijkste redenen.

1. Een Jazz Gitarist is makkelijk en praktisch

Heb je iets te vieren en wil je voor je feest of receptie lekkere swingende live jazz muziek inhuren? Maar heb je eigenlijk niet de ruimte om een complete jazzband te ontvangen? Dan kun je met een jazz gitarist toch nog alle kanten op. Een jazz gitarist is ontzettend praktisch. Een jazzartiest met een gitaar heeft namelijk letterlijk maar een paar vierkante meters en wat stroom nodig voor zichzelf, de gitaar en versterker. Binnen een mum van tijd is de jazz gitarist ingeplugd en ‘ready’ om jouw speciale gelegenheid naar een hoger niveau te tillen. Zo simpel is het!

De tekst gaat verder onder de video

2. Een Jazz Gitarist is veelzijdig

Een jazz gitarist is daarnaast veelzijdig op alle fronten. Ideaal als solo artiest maar speelt net zo makkelijk met een zangeres of contrabassist (of zelfs met een tweede gitarist!). En switcht moeiteloos naar een trio, kwartet en zelfs kwintet bezetting. Zowel solerend als begeleidend met mooie volle jazz akkoorden. En ook qua sound kun je van een jazz gitarist een hoop verwachten. De jazz gitaar als instrument is er in vele modellen met de daarbij behorende sounds. Een jazz gitarist kan goed uit de voeten op zowel akoestische als elektrische gitaren. Nylon of stalen snaren? De jazz gitarist beheerst het allemaal. Onze jazzgitaristen kunnen desgewenst meerdere gitaren meebrengen zodat er een mooi palet aan verschillende sounds te horen is. En we kunnen je verzekeren: het swingt!

De tekst gaat verder onder de video’s

3. Een Jazz Gitarist is chic

De muziek an sich moet natuurlijk perfect zijn. Aan de kwaliteit hiervan doen we natuurlijk geen concessies. Maar laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat. Wij hebben daarom ook oog voor het complete plaatje en zijn van mening dat representativiteit een belangrijke factor is bij elk jazzmuziek optreden. Onze jazz gitaristen zijn daarom altijd verzorgd en houden rekening met de gewenste dresscode. En boek je de jazz gitarist inclusief een mooi pak, dan is dit gewoon super chic. En met zo’n mooie blinkende jazz gitaar in de handen is het plaatje helemaal compleet!

De tekst gaat verder onder de video

Video afspelen

Jazz Gitarist boeken voor jouw event?

Wil je graag een top jazz gitarist boeken voor jouw feest, bruiloft of receptie? Dan zijn we je maar al te graag van dienst. Check onze jazz gitaristen en vraag snel een vrijblijvende prijsopgave aan. Ben je er nog niet helemaal uit? Laat ons je dan adviseren, zodat op jouw event de jazz gitarist speelt die bij jou past!

Recommended Posts