Jazz Trio Boeken? 7x Top Jazz Trio’s Voor Jouw Feest

Jazz Trio Saxofoon Contrabas Gitaar | Fresh Jazz Agency

We zijn blij met de verdere versoepelingen van de coronamaatregelen. Samenkomsten zijn niet meer gelimiteerd aan een maximaal aantal personen. Mits er natuurlijk triage wordt uitgevoerd en de 1,5 meterafstand netjes in acht wordt gehouden. Dit betekent dat er ook letterlijk en figuurlijk meer ruimte is rondom de programmering van live jazzbands. Meer mogelijkheden dus als je een te gekke jazzband wil boeken voor jouw feest. Je bent niet meer gebonden aan een solo jazz artiest of een jazz duo, maar je kunt weer vrijuit kiezen voor een complete jazzband, waaronder een mooi Jazz Trio. Hoe fijn is dat! Laten we onze Jazz Trio’s daarom nog eens aan je voorstellen.

Onze Swingende Mainstream Jazz Trio’s

Niks is leuker en sfeervoller dan een stijlvol swingend Jazz Trio. Onze Jazz Trio’s beheersen het repertoire van Jazz Standards tot in de puntjes. Het American Songbook is gesneden koek voor hen en de passie en liefde voor de jazzmuziek spat ervan af.

1. Jazz Trio met Saxofoon + Gitaar + Contrabas

2. Jazz Trio met Gitaar + Drums + Contrabas

Onze Latin Jazz Trio’s

Onze jazz trio’s spelen niet alleen Mainstream of Easy Listening Jazz, maar zijn daarnaast ook gespecialiseerd in verschillende wereldmuziekstijlen. Eén van de meest populaire wereldmuziekstijlen is toch wel Latin of de Braziliaanse Jazz. Deze Jazz trio’s spelen heerlijke bossa nova’s en samba’s zoals de Brazilianen ze zelf ook zouden spelen. En dat is zeker geen toeval, want vele van onze jazz artiesten hebben vaak jarenlang gestudeerd en gespeeld in Brazilië!

3. Jazz Trio met percussie/drums + Basgitaar + Gitaar/Cavaquinho

4. Jazz Trio met Piano + Contrabas + Gitaar

5. Jazz Trio met Dwarsfluit + Gitaar + Percussie

6. Jazz Trio met Dwarsfluit + Piano + Gitaar/Cavaquinho

Uniek Oriental Jazz Trio

Maar bij Zuid-Amerikaanse Jazz alleen, blijft het niet bij ons. Want wil je namelijk echt een uniek Jazz Trio op jouw event hebben spelen? Dan is ons Oriëntal Jazz Trio dé jazzband om in te huren. Dit jazztrio speelt oorstrelende Oosterse klanken vermengd met prachtige jazz harmonieën en improvisaties. Een jazz trio waar nog lang over zal worden nagepraat!

7. Jazz Trio met Gitaar/Oud + Contrabas + Drums/Percussie

Je Eigen Jazz Trio Boeken?

Kun je niet wachten om eindelijk jouw eigen Jazz Trio te kunnen boeken? Vraag dan snel een vrijblijvende prijsopgave aan voor jouw Jazz Trio op maat. We reageren altijd binnen één dag. We begrijpen het ook heel goed als je nog vragen hebt. Wil je graag persoonlijk advies voor jouw event? Neem dan contact met ons op. We zijn je graag van dienst!

Recommended Posts