Jazz Artiesten Boeken Voor Een Zomers Tuinfeest?

Jazz Artiesten boeken voor Tuinfeest | Fresh Jazz Agency

De zomer is nu echt begonnen! En de versoepelingen rondom corona kunnen gelukkig blijven doorgaan. De zon schijnt volop en de temperaturen schieten omhoog. Wij zien het al voor ons: een lekker verfrissend drankje, verkoelende ijsjes en heerlijke hapjes op de barbecue. Met andere woorden: de ideale omstandigheden om heerlijk in de tuin te genieten van een welverdiend feest met familie en een leuk groepje vrienden. Maar zeg nou zelf: wat is nou een tuinfeest zonder swingende live jazz muziek?

Jazz Artiesten perfect voor warme zomerse sferen

Wil je dus echt een geslaagd tuinfeestje organiseren, dan heb je nu de kans om eindelijk dat te gekke jazz bandje te boeken. Onze jazz bands zijn ideaal voor zomerse feesten in de buitenlucht, want naast mainstream jazz spelen vele van onze jazz artiesten ook stijlen die gerelateerd zijn aan Wereldmuziek. Waaronder Braziliaanse Jazz, Argentijnse Tango, Flamenco Jazz, Italiaanse Jazz en zelfs Oriental Jazz. Exotische Jazzstijlen dus die perfect aansluiten bij deze warme zomerse sferen. Heerlijke achtergrond jazz die absoluut niet mag ontbreken.

Live Jazz Artiest boeken in de tuin: vergunning/ontheffing nodig?

Heb je het besluit genomen om je tuinfeest compleet te maken door zo’n super jazz band te boeken? Dan is het altijd wel handig om te controleren of je misschien een ontheffing of vergunning dient aan te vragen bij jouw gemeente. Wij kunnen hier geen eenduidig antwoord opgeven omdat voor elke gemeente vaak weer andere kleine regeltjes gelden. En ondanks dat onze jazz bands het volume in principe altijd goed weten te reguleren, is het natuurlijk altijd zeer gewenst als de omwonenden en naaste buren vooraf worden geïnformeerd. Dit voorkomt tijdig ongewenste irritaties. Hoewel we dit nauwelijks kunnen voorstellen bij de muziek van onze jazz artiesten ;-).

Het kiezen van de juiste zomerse jazz band kan overigens best nog wel een flinke klus zijn. Laat ons je daarom helpen en adviseren. We hebben een aantal swingende (en coronaproof) opties voor je op een rij gezet:

De tekst gaat verder onder de video’s:

1. Braziliaans Jazz Duo

Pop Jazz Duo

3. Flamenco Jazz Duo

4. Italiaans Jazz Duo

5. Braziliaans Jazz Trio

6. Jazz DJ

Klaar om de Jazz Band voor jouw Tuinfeest te boeken?

Vraag dan snel een vrijblijvende prijsopgave aan. Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies over het samenstellen van jouw jazzband voor het perfecte tuinfeest? Neem dan gerust contact op. We helpen je graag!

Recommended Posts