Jazz Artiesten Boeken Voor Op Jouw Kleinschalige Bruiloft

Jazz Artiesten boeken voor jouw bruiloft | Fresh Jazz Agency

De versoepelingen van de coronamaatregelen in het openbare leven zijn steeds meer zichtbaar en nemen stap voor stap verdere vormen aan. Dit betekent dat kleinschalige events weer mogen plaatsvinden vanaf 1 juni mits het maximale aantal personen niet meer dan 30 is. Dit biedt voorzichtige perspectieven voor onze jazz artiesten. We zijn er nog lang niet, maar we zijn blij met elk stapje voorwaarts, want spelen willen we maar al te graag. We merken dat iedereen langzaam weer het normale leven oppakt. En ook voor die uitgestelde bruiloft durven we nu inmiddels een definitieve datum te prikken.

Onze Jazz Muzikanten staan startklaar voor jouw bruiloft

Onze Jazz Muzikanten staan daarom startklaar om weer die ouderwetse rol van sfeermaker op zich te nemen op de mooiste dag van jullie leven. Een mooie kleine bruiloft met familie en je beste vrienden waarbij die live jazzband toch absoluut niet mag ontbreken. Een live jazzband of jazz artiest zal deze toch al speciale dag extra onvergetelijk maken.

Jazzband ideaal voor kleinschalige bruiloft

Ondanks dat het vanaf 1 juni is toegestaan om een feest of bruiloft te organiseren met slechts maximaal 30 personen, begrijpen wij heel goed dat je niet wil inboeten op de sfeer van jullie speciale dag. Een jazzband is daarom ideaal, want deze past zich moeiteloos aan aan de verplichte kleinschaligheid. Een ‘mini-jazzband’ met een solo jazzartiest of een elegant jazz duo laat immers nog genoeg ruimte over voor andere speciale gasten die niet mogen ontbreken op deze dag.

De tekst gaat verder onder de foto

Live Jazz Muziek | Bruiloft | Fresh Jazz Agency
Foto: Kasteel Neercanne

Jazz Artiest gegarandeerd op 1,5 meter afstand op jouw huwelijk

Op je bruiloft kunnen onze jazz artiesten op verschillende manieren en momenten ingezet worden. Uiteraard te allen tijde veilig op 1,5 meter afstand van elkaar en van de gasten. Bijvoorbeeld als begeleiding tijdens de huwelijksceremonie, op de receptie, tijdens het diner of als sfeermaker tijdens het feest tot in de late uurtjes. Denk bijvoorbeeld aan een te gekke solo jazz gitarist die jullie favoriete song speelt of een hippe vintage Jazz DJ die heerlijke dansbare jazzplaten draait.

Dus misschien wordt je bruiloft dan wel kleinschalig als het om de aantallen gaat, maar met een van onze jazz artiesten wordt het zonder twijfel GROOTS in beleving en sfeer!

De tekst gaat verder onder de video

Jazz Artiest inhuren voor jouw kleinschalige bruiloft?

Willen jullie van je kleinschalige bruiloft ook een groots feest maken met een jazzband die speciaal voor jullie is samengesteld? Check dan snel onze jazz artiesten en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. We begrijpen als geen ander dat het een hele klus is om in deze tijden alles perfect te finetunen … Neem gerust contact op, we helpen je graag.

Recommended Posts