Jazz Muziek | 6 Redenen Waarom Je Een Vintage Jazz DJ Boekt

Jazz DJ | Vintage Jazz | Fresh Jazz Agency

Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om samen te komen in kleine groepen van maximaal 30 personen. Gaat het allemaal volgens plan, dan wordt het uitgebreid naar 100 personen. Een hoopgevende ontwikkeling en daar zijn we blij mee. Want dat betekent dat we beetje bij beetje weer het ‘normale leven’ kunnen oppakken. En daar horen ook kleinschalige vieringen en bijeenkomsten weer bij met fijne live jazz muziek. En wat is er dan leuker dan een gave Vintage Jazz DJ op je openingsreceptie of feestje voor je beste vrienden.

6 Redenen voor een Vintage Jazz DJ

Nog niet helemaal overtuigd waarom je een Vintage Jazz DJ zou boeken? Laten we je meer dan een paar goede redenen geven:

1. Je hebt iets te vieren (namelijk de 1e fase van de ‘corona exit’!)

We krijgen langzaam aan het corona virus onder controle en dat betekent versoepelingen van de maatregelen. En dat is op zichzelf al een reden voor een feestje of een kleinschalige samenkomst! Een live jazz act mag hier dan zeker niet ontbreken!

2. Een Vintage Jazz DJ is Corona-proof!

Zoals gezegd; bij elkaar komen mag weer onder bepaalde voorwaarden en daar houd je je natuurlijk netjes aan. Een gezellige kleinschalige receptie mag weer mits er niet te veel personen aanwezig zijn. Maar wil je daarbij toch een muzikale act in huis halen die Corona proof is, dan is een eenmansband natuurlijk de ideale optie. Een Vintage Jazz DJ is daarom dé oplossing!

3. Een Vintage Jazz DJ is een unieke live performance

Wil je niet zomaar een doorsnee borrel of feest organiseren? Gewone DJ’s heb je op elke hoek van de straat, maar een echte goede Jazz DJ’s daar heb je er maar weinig van. Het boeken van een vintage Jazz DJ is dus dé gelegenheid om iets unieks neer te zetten. Met een Vintage Jazz DJ til je jouw feestje naar de next level.

De tekst gaat verder onder de video

4. Een Vintage Jazz DJ betekent livemuziek op aangenaam volume

Met een Vintage Jazz DJ houd je alles onder controle. Ook het volume van de muziek. Wil je namelijk een gelegenheid waar je nog kunt praten zonder je stem te hoeven verheffen? Dan is een Jazz DJ met zijn specifieke repertoire en zijn vintage speakers helemaal op zijn plek.

5. Een Vintage Jazz DJ is sfeervol en chic

Naast het feit dat het vintage repertoire veel sfeer meebrengt, is onze Jazz DJ ook een representatieve en leuke verschijning. Altijd in een chic pak, stropdas en met een ‘big smile’: de Jazz DJ maakt het plaatje compleet.

6. Een Vintage Jazz DJ draait authentieke vinyl platen die jij mooi vindt

En ‘last but not least’: onze Jazz DJ draait heerlijke authentieke vinyl platen o.a. uit de jaren ’50 en ’60. Meer vintage kun je het bijna niet krijgen. Daarnaast heeft hij goed oog voor waar een gelegenheid om vraagt. Met andere woorden, de Jazz DJ staat altijd in dienst van jouw event en jouw specifieke wensen.

Klaar om je eigen unieke Jazz DJ te boeken?

Vraag dan snel een vrijblijvende prijsopgave aan of bij vragen over onze Jazz DJ kun je natuurlijk ook altijd eerst contact opnemen. We helpen en adviseren je graag om jouw event tot een succes te maken.

Recommended Posts