Jazz Zangeres Boeken? 6x Super Vocalisten Voor Jouw Event

Jazz band met jazz zangeres | Fresh Jazz Agency

Muziek heeft een positief effect op ons brein en daar blijven we graag aan bijdragen. En wie kan dat beter dan de Jazz Zangeres. Bij uitstek de ultieme smaakmaker binnen een jazzband. Het stralende gezicht van de band met hoogstaande muzikale en vocale kwaliteiten. ‘Ingrediënten’ die elk event zonder twijfel bijzonder maken.   

Een Jazz Zangeres: praktisch en sfeervol

Nu we zijn aanbeland in de overgangsfase naar het ‘nieuwe normaal’ hebben we onze jazz zangeressen met hun aanstekelijke persoonlijkheden meer dan ooit nodig. Een jazz zangeres zorgt altijd voor sfeer en is tegelijkertijd zeer praktisch in te zetten in de anderhalvemeter samenleving. Een jazz zangeres is bijvoorbeeld namelijk al heel eenvoudig te boeken als jazz duo in verschillende combinaties. En kan tevens gegarandeerd op gepaste afstand van haar mede-muzikant en gasten haar optredens verzorgen. Een altijd populaire bezetting is bijvoorbeeld het jazz duo bestaande uit een jazz zangeres met een jazz gitarist of pianist. Fijn inzetbaar als een ‘smooth’ achtergrond bandje of met een tandje erbij, klinkend als een complete volle jazzband. Allrounder kan bijna niet.

Jazz Zangeressen in verschillende Jazz stijlen

Naast het feit dat het leuk combineren is met een jazz zangeres, zijn onze vocalisten ook nog eens gespecialiseerd in verschillende jazz- en wereldmuziekstijlen. Zo kun je kiezen voor een unieke jazz zangere(es) die zich stijlen heeft eigen gemaakt als Easy listening, Mainstream, Pop jazz, Braziliaanse jazz, Argentijnse tango en zelfs Italiaanse jazz. Welke stijl je voorkeur ook heeft, de jazz zanger(es) is altijd in dienst van jouw event en jouw specifieke wensen.

We stellen graag onze jazz vocalisten aan je voor:

De tekst gaat verder onder de video’s

1. Nicky & Filippo - Pop Jazz

2. Femke & Marijn - Braziliaanse Jazz/ Mainstream

3. Mirre & Alvaro - Argentijnse Tango

4. Filippo & Roberto - Italiaanse Jazz

5. Anka Koziel - Mainstream Jazz

6. Gabriela Kozyra - Braziliaanse Jazz

Je eigen Jazz Zangeres boeken?

Dat kan gelukkig weer vanaf 1 juni! Uiteraard wel onder (aan)gepaste omstandigheden, want de gezondheid van onze cliënten en jazz artiesten staat nog altijd voorop! Nieuwsgierig? Vraag dan snel een vrijblijvende prijsopgave aan. Heb je nog vragen? Neem, dan gerust contact op. Wij geven je graag persoonlijk advies op maat.

Recommended Posts