Het Jazz Duo: de Ideale Jazz Band in de Anderhalvemetersamenleving? – Deel 2

Jazz Duo met gitarist en zangeres

Het Jazz Duo is ons antwoord op de Anderhalvemetersamenleving dat straks het nieuwe normaal zal zijn. Onze jazz artiesten zullen hier gepast op anticiperen. Flexibiliteit, creativiteit en improviseren zitten jazzmuzikanten immers in het bloed. En ook onder de nieuwe omstandigheden zal dit zeker goed van paskomen.

Jazz Duo van Fresh Jazz Agency

In het eerste deel van ons artikel over het Jazz Duo hebben we ons laten inspireren en motiveren door de grote jazzlegendes. Zij hebben al vele malen bewezen dat de setting van een jazz duo meer dan eens een succesformule is. Ook bij Fresh Jazz Agency is het Jazz Duo een zeer populaire bezetting. Het wordt regelmatig geboekt als de ideale muzikale omlijsting voor menig feestje, receptie of gezellige borrel. Onze verschillende jazz artiesten hebben dan ook vele combinatiemogelijkheden als het gaat om het samenstellen van een leuk swingend Jazz Duo. Laten we een aantal Jazz Duo’s aan je voorstellen:

De tekst gaat verder onder de video’s

Jazz Duo Zang & Gitaar - Pop Jazz

Jazz Duo Zang & Gitaar - Braziliaanse Jazz

Jazz Duo Piano & Contrabas - Mainstream Jazz

Jazz Duo Zang & Gitaar - Argentijnse Tango

Jazz Duo Gitaar & Gitaar - Flamenco Jazz

Wil je jouw eigen Jazz Duo inhuren?

Heb je jouw ideale Jazz Duo voorbij zien komen en wil je (zodra het weer kan en mag) deze eindelijk boeken voor op je event? Vraag dan een prijsopgave aan. Heb je een duo-combi in gedachten maar stond deze niet in het rijtje? Hoogstwaarschijnlijk kunnen we dit Jazz Duo gewoon voor je regelen. Nieuwsgierig? Neem, dan gerust even contact met ons op.

UPDATE 6 MEI 2020: Wij zijn blij aan te kunnen kondigen, naar aanleiding van de versoepeling van de maatregelen rondom corona, dat wij per 1 juni weer boekingen kunnen aannemen voor kleinschalige events. Bij verdere vragen of heb je hulp nodig bij het samenstellen van een jazzband, neem dan gerust contact op.

Recommended Posts