Jazz | 10 Jazz Songs voor een relaxed voorjaarsgevoel op het balkon (of in de tuin)

Playlist Voorjaars Jazz Songs | Fresh Jazz Agency

De lente is aangebroken! Het zonnetje schijnt volop en de temperatuur bereikt alweer een aangenaam niveau. En ondanks dat we op het moment niet meer zo vrij zijn om met z’n allen gezellig in het park of op het strand te kunnen vertoeven, kunnen we gelukkig nog wel van het warme voorjaarsweer én van mooie Jazz genieten.

Jazz Songs om bij te relaxen

Even lekker relaxen op het balkon of in de achtertuin na een pittige dag thuiswerk. Benen omhoog, een lekker glaasje wijn erbij wellicht en een fijne playlist op de achtergrond met heerlijke swingende Jazz songs. We maken er gewoon het beste van en met goede jazz muziek moet dit ongetwijfeld lukken. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat (jazz) muziek een positieve invloed heeft op ons brein en gedrag. En hierin helpen we je natuurlijk graag verder. Daarom hebben we deze week een vrolijke en relaxte Jazz playlist met een zomers tintje voor je samengesteld die je doet genieten en ontspannen:

1. Agua De Beber - Al Jarreau

2. Summertime - Andrea Motis Joan Chamorro Quintet & Scott Hamilton

3. The Girl From Ipanema - Gal Costa

4. Softly As in a Morning Sunrise - Wynton Kelly

5. Corcovado - Toots Thielemans

6. Everlasting Love - Jamie Cullum

7. Só Danco Samba - Stan Getz/ João Gilberto

8. Body & Soul - Tony Bennett/Amy Winehouse

9. Samba Da Minha Terra

10. What a wonderful world - Esperanza Spalding

Jazz Band inhuren?

Kijk jij ook zo uit naar het moment dat we weer van live jazz bands kunnen genieten? Wij gaan er van uit dat we je later deze zomer weer van dienst kunnen zijn met onze top jazz artiesten. Wil je t.z.t. zelf zo’n leuke jazzband inhuren voor een feest, bruiloft of receptie? Check dan alvast onze toppers en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.  

Onze TIP voor een zomerse Jazz Band:

Recommended Posts