Jazz Piano | Jazz Pianist boeken? 3 Toppers op een rij

Solo Jazz Pianist | Fresh Jazz Agency

Foto: Timothy Eberly/Unsplash.com

De jazz pianist heeft in de jazz altijd een prominente rol gespeeld. En staat maar al te vaak symbool voor de jazzmuziek. Van jazzlegende Thelonious Monk tot de meer hedendaagse jazz muzikanten als Keith Jarrett of Brad Mehldau. Vaak zien we de pianist optreden als dé bandleader of solo artiest. Maar ook als de begeleidende factor in de jazzband is de jazz pianist niet weg te denken.

Jazz Pianisten bij Fresh Jazz Agency

Ook bij Fresh Jazz Agency ontbreekt het niet aan talentvolle jazz pianisten. Leuk feitje is, is dat onze pianisten van vele markten thuis zijn, als het gaat om verschillende stijlen binnen de jazz.  Als solide basis spelen zij natuurlijk altijd mainstream jazz. Daarnaast worden er vaak uitstapjes gemaakt naar mooie combinaties van jazz én wereldmuziek. Bijvoorbeeld met Braziliaanse muziek en andere Latin stijlen. We zetten graag drie leuke jazz pianisten met elk hun eigen stijl voor je op een rij:

1. Jazz Pianist Danny van Kessel

Danny van Kessel: een top jazz pianist met een zeer charmante en elegante uitstraling. Danny speelt en kent de jazz klassiekers als geen ander en weet hoe je een receptie of feest omtovert tot een stijlvol event. Zowel voor heerlijke ‘easy listening’ tunes als swingende Braziliaanse jazz, ben je bij Danny op het juiste adres.

2. Jazz Pianist Elizabeth Fadel

Elizabeth Fadel: deze verfrissende en zeer talentvolle jazz pianiste is echt een genot om naar te kijken en te luisteren. Naast geniale muzikaliteit, voegt deze supervrolijke persoonlijkheid echt iets extra’s toe aan elke receptie, borrel of feest. Deze pianist speelt geregeld met onze jazz gitarist Marijn van der Linden.

3. Jazz Pianist Paul Stark

Video afspelen

Paul Stark: een super ervaren en getalenteerde jazz pianist die zeer breed inzetbaar is. Een jazz muzikant pur sang. Regelmatig te bewonderen op allerlei podia met o.a. onze jazz drummer Jonas Linnemann. Met al zijn ervaring is een succesvol en bruisend event gegarandeerd. Deze jazz pianist is te boeken voor zowel oorstrelende mainstream als dansbare latin jazz.

Jazz Pianist gezocht?

Ben je opzoek naar een top jazz pianist die jouw receptie of feestelijke event met de juiste jazzy songs kan begeleiden? Neem dan snel even contact met ons op om te zien wat er allemaal mogelijk is. Wij houden van persoonlijk contact, zodat we je op maat kunnen voorzien van de jazzband die precies bij jouw evenement past. Of vraag direct een prijsopgave aan.

Recommended Posts