Jazz Muziek & Kerst | Playlist Top 11 Jazzy Kerst Songs

Top 11 Jazzy Kerst Songs | Fresh Jazz Agency

Jazzmuziek en Kerstsfeer

De kerstdagen staan voor de deur. Nog een paar dagen en dan is het alweer zover. We komen met z’n allen steeds meer in de kerstsfeer. Naast de kerstborrels op het werk, zijn we druk bezig met de laatste kerstinkopen, doen we dit jaar toch weer mee aan die guitige Santa Run en hebben alle radiostations inmiddels hun muziekprogrammering weer volledig in kerstsfeer aangepast. Bekende en minder bekende kerstclassics zijn dagelijks overal weer volop te horen. Ja, het is weer duidelijk deze tijd van het jaar. Ook bij Fresh Jazz Agency kijken we natuurlijk elk jaar uit naar de mooiste maand van het jaar. Er wordt volop genoten van heerlijke jazzmuziek; uiteraard in ‘kerststijl’! Naast het feit dat onze eigen jazzbands de mooiste jazzy kerstliedjes spelen, laten we ons natuurlijk ook altijd graag inspireren door grote bekende artiesten uit de jazz. Om de kerstsfeer compleet te maken hebben we dit jaar een speciale ‘playlist’ voor je samengesteld met onze 11 favoriete kerstliedjes uitgevoerd in jazzy stijl door verschillende jazzgrootheden. Want laten we eerlijk zijn: wat zou Kerstmis zijn zonder jazzmuziek? Geniet van onze top 11 en ‘Have A Jazzy Merry Christmas’ 😉 !

1. Nat King Cole: The Christmas Song

2. Wynton Marsalis: Jingle Bells

3. Ella Fitzgerald: Have Yourself A Merry Little Christmas

4. Jamie Cullum: All I want for Christmas is

5. Kenny Burrel: White Christmas

6. Stevie Wonder: What Christmas Means To Me

7. Kurt Elling & Jazz Orchestra of the Concertgebouw: Rudolph The Red-nosed Reindeer

8. Diana Krall: I’ll be home for Christmas

9. Wouter Hamel & Mathilde Santing: Christmas time is here

10. Michael Bublé : It's Beginning to Look a Lot Like Christmas

11. Frank Sinatra: The Christmas Waltz of Mistletoe And Holly

Toch nog een last-minute Kerst Jazz Band boeken?

Ben je enthousiast geraakt door deze sfeervolle jazzy kerst-playlist? En wil je toch nog je eigen Kerst Jazz Band boeken voor op jouw kerstdiner of kerstreceptie? Dat kan! Onze jazzbands staan graag voor je klaar om jou het beste kerstfeest ooit te geven. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Recommended Posts