Jazz Artiest boeken | Nieuwjaarsfeest, nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel

Jazz en Wereldmuziek Bands | Fresh Jazz Agency

Credits to the rightful owners of the photo.

Sinterklaas en Zwarte Piet zijn nog maar net gearriveerd in ons land en het lijkt waarschijnlijk nog ver weg, maar de tijd vliegt snel genoeg voorbij. Je wilt dit jaar het perfecte nieuwjaarsfeest of de ideale nieuwjaarsborrel organiseren. De oliebollen en de bubbels staan ongetwijfeld weer op het boodschappenlijstje, maar wat is een feest of receptie zonder een te gekke live jazz band? Bij Fresh Jazz Agency helpen we je graag jouw nieuwjaarsevent tot een succes te maken. Laat je inspireren door de leukste jazz artiesten en de beste nieuwjaarssongs en hits.

Welke Jazz band boeken voor jouw Nieuwjaarsborrel of Receptie?

Ben je van plan om het nieuwe jaar goed in te luiden met een gezellige nieuwjaarsborrel of receptie? Dan kunnen onze toffe jazz artiesten jouw event zeker van dienst zijn. Een mooi swingend jazz duo of trio geeft jouw receptie of borrel extra sfeer en allure: een event om nooit meer te vergeten. Check bijvoorbeeld eens dit mooie jazz duo of trio:

Jazz Trio

Jazz Duo

Jazz Duo

Jazz Duo

Extra Tip! Boek een Jazz DJ!

Welke Jazz band boeken voor jouw Nieuwjaarsfeest?

Wil je het dit jaar groots(er) aanpakken en het nieuwe jaar vieren met een fantastisch feest? Dan is het wellicht een idee om een gave live jazz band te boeken. Een swingende Latin jazz band zal iedereen zonder twijfel in de feeststemming brengen. Wedden dat alle voetjes van de vloer komen?

Tip! Braziliaanse Jazz Band:

Welke Nieuwjaars songs kunnen er gespeeld worden?

De Fresh Jazz Ageny artiesten zijn dol op verzoeknummers. Naast het bekende jazz repertoire uit het American Songbook vinden ze het geweldig om nummers te spelen die jou en je gasten op jouw feest of borrel blij maken. Ter inspiratie zetten we nog even een paar Nieuwjaars-klassiekers voor je op een rijtje:

1. ABBA – Happy New Year

2. Ella Fitzgerald - What Are You Doing New Year’s Eve

3. U2 - New Year’s Day

4. Funky New Year - Eagles

5. Auld Lang Syne - Mariah Carey

Een Fresh Jazz Agency Band op jouw Nieuwjaarsfeest of Nieuwjaarsreceptie?

Wil je een super jazz band boeken voor jouw speciale feest of borrel? Dat kan heel gemakkelijk via onze website. Op de ‘Jazz Artiesten’-pagina kun je de leukste jazz bands en artiesten vinden. Wij houden daarnaast van persoonlijk contact met onze cliënten. Ben je dus nog niet helemaal zeker over welke jazz band het beste bij jouw event past? Dan helpen we je graag. Neem gerust contact met ons op.

Recommended Posts