Bruiloft Ceremonie Jazz Artiest | Top 7 meest gespeelde songs volgens onze jazz solo gitarist

Jazz Artiesten boeken voor jouw kleinschalige bruiloft | Fresh Jazz Agency

Foto: Canva

Onze Jazz Artiest en Bruiloftsmuziek

Bruiloften en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Verliefde koppels die warme gevoelens koesteren bij het horen van ‘hun’ liedje, romantische jazzmuziek bij de onvergetelijke gang naar het altaar of swingende Latin muziek waarop alle vrienden en familie tijdens het bruiloftsfeest uitbundig dansen en feestvieren. Wij vroegen een van onze jazz solo gitaristen wat nu de meest populaire (jazz)songs zijn die hij tijdens de bruiloft- of huwelijksceremonie speelt. Hij antwoordde dat dit vaak liedjes zijn die hun oorsprong vinden in de popmuziek, maar door hem altijd heel creatief en vrij geïnterpreteerd worden. Zijn jazzy sound en techniek maken de songs altijd indrukwekkend en chique. Iets dat zijn luisteraars altijd erg kunnen waarderen. Alleen de allerbeste jazz artiesten kunnen dit!

Hierbij zijn top 7 van meest gespeelde songs tijdens de huwelijksceremonie:

1. Perfect

2. To Make You Feel My Love

3. Everlasting Love

4. The book of Love

5. Thinking Out Loud

6. Dat Komt Door Jou

7. How long will I love you

Fresh Jazz Agency Artiest voor Huwelijksceremonie?

Wil jij ook een top jazz artiest die jouw favoriete songs speelt tijdens de huwelijksceremonie? Check dan onze geweldige jazz artiesten:

Recommended Posts