Testimonials

Lees wat onze clienten van ons vinden. Een kleine greep uit de verschillende reacties:


"Bedankt voor het organiseren van het jazz duo Maria & Marijn. We hebben een bijzondere intieme en warme avond ervaren met elkaar. Fijn om op terug te kijken."

Judith v G. - Verjaardagsfeest/Familiefeest in Roosendaal

 

"Het Floor Polder Trio (met gitarist Marijn van der Linden) heeft al eens eerder bij ons opgetreden en dat vonden we erg tof. Dus komen ze lekker nog een keer spelen." 

Restaurant Post - Zondagmiddag Jazz (Post Music) in Dordrecht 


"Ik wil je bedanken voor het geweldige trio (met Mirre Valkenburg & Alvaro Rovira Ruiz). Was echt een superavond mede door de heerlijke muziek. Ik weet je te vinden mocht ik weer een feestje geven."

Liza E. - Verjaardagsfeest in Puttershoek


"We hebben er van genoten. Hij (Filippo Castellazzi) was echt een aanvulling op onze avond en van diverse gasten heb ik gehoord dat ze genoten hebben van zijn gitaarspel. Hij voelde erg goed aan, kortom onze complimenten!"

Giselle & Jeroen - Bruiloftsfeest in Stadsgehoorzaal Leiden 


"Voor onze jubileumreceptie hebben wij via Fresh Jazz Agency een jazztrio ingehuurd. De gasten waren enorm te spreken over de muziek. Vooral de zangeres (Maria Mendes) kreeg veel lovende kritieken. Wij kijken terug op een zeer geslaagde avond en willen Caroline dan ook bedanken voor de perfecte organisatie. Fresh Jazz Agency is zeker een aanrader!"

Robbert B. - Brocacef Maarssen - Jubileum feest


"Ter ere van ons 10-jarig jubileum kwam het Maria Mendes duo bij ons optreden. Zij lieten gedurende 45 minuten een leuke, gezellige en mooie mix van kerstliedjes horen. Originele nummers, maar ook leuke aanpassingen! Het was herkenbaar, van goed niveau en bracht veel sfeer met zich mee. Gasten die het duo niet konden zien, vroegen zelfs of het een cd was, zo mooi klonk het. Wij kunnen dit duo iedereen aanraden!"

Vera Bourgonje - Thermen Holiday Schiedam - Jubileum/ kerstdiner "Donderdag was een prachtige dag en we hebben ontzettend genoten van de muziek (tango duo)! Dank voor alle goede zorg!"

Floor Kouwenberg - Bruiloft in Vogelenzang 


"Voor de muzikale omlijsting van de afscheidsreceptie van een van onze directeuren kwamen we - via Google, terecht bij Fresh Jazz Agency. Wat een verrassing dat ze een topzangeres als Maria Mendes konden aanbieden! Samen met gitarist Marijn van der Linden verzorgde Maria een stijlvol en muzikaal optreden, zeer geschikt voor de gelegenheid. De contacten met Caroline (Fresh Jazz Agency) verliepen prettig, ze dacht mee en reageerde snel op onze vragen. Kortom, een warme aanbeveling om met Fresh Jazz Agency te werken."

Mw. R. Alewijnse - Eneco Rotterdam - Receptie


"Wij hebben Fresh Jazz Agency voor het evenement 'zakendoen in Brazilie' als sfeermaker ingezet. Onze klanten hebben enorm genoten van Marijn van der Linden en Maria Mendes en wat mij betreft huren we deze professionals de volgende keer weer in. Een gouden duo." 

Jennifer Lo - Marketeer Rabobank Merwestroom - Zakelijk event 


"Ik heb genoten van het optreden van Gabriela Kozyra en Danny van Kessel. Een hoop mensen waren onder de indruk van Gabriela haar stem en het repertoire was  precies zoals overeengekomen. De begeleiding van Danny was overigens ook goed! Twee  mensen die hun vak goed verstaan en die ik bij een volgende gelegenheid zeker weer zal  boeken. Ik vond het prettig zakendoen met (Fresh Jazz Agency)."

Mw. Y. Hoope-van der Ven Lage Vuursche - Particuliere receptie


"Het was maandag een hele geslaagde avond door de muziek. Gabriela (Kozyra) zingt fantastisch, een hele mooie stem. Veel dank voor de goede zorgen."

Mw. E. Dijkstra - Rotary Dordrecht - Kerstdiner